8 Uur Overwerk – ook dit jaar doen we weer mee!

, | 13 februari 2017

Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging doet dit jaar ook weer mee!

Het is ooit in Groningen in 2004 ontstaan, het vrijwilligers initiatief ‘8 uur overwerk’ (8uo). Het is een initiatief met een gesloten beurs, waarin vrijwilligers deelnemen die overwerken voor het goede doel. 

Het initiatief om mee te doen in regio Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp komt vanuit de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging. Zij doet voor de tweede keer mee dit jaar. De werkwijze van ‘8 uur overwerk’ komt redelijk overeen met die van de Uitdaging. Ook hier worden vragen vanuit de samenleving gebundeld en met behulp van ondernemers opgelost. Te denken valt aan een vraag over een nieuwe huisstijl, een communicatieplan, een nieuwe website, een reclamecampagne of zelfs een aanpassing of aanvulling van het business plan. Allemaal uitdagingen waarop in 8 uur tijd een (pasklaar) antwoord wordt gegeven.

Een van de mede-organisatoren dit jaar is Tjapko de Heus, filmmaker/fotograaf uit Pijnacker. Hij heeft het logo opnieuw vorm gegeven en tevens een aantal creatieve ondernemers aangeleverd. Samen met Margret Kouwenhoven, die het project coördineert, is hij druk doende een 3-tal interessante vraagstukken te zoeken. “Er worden voor de ‘8 uur overwerk’-dag maximaal 4 aanvragen gehonoreerd. Per aanvraag wordt een team van 5 ondernemers geselecteerd die aan de slag gaan. Het leuke is dat ze van tevoren geen idee hebben wat hen te wachten staat.

Er worden in totaal ca 20 ondernemers/deelnemers gezocht.

Een impressie van vorig jaar: kijk op http://pijnackernootdorpseuitdaging.nl/8uo-zeer-geslaagd-project-pijnacker-nootdorp/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=eZk1l3qqjzE&feature=youtu.be

Voor meer informatie en aanmelding; info@pijnackernootdorpseuitdaging.nl

Of met manager Birgit Snelleman 06-25433348