BEURSVLOER

De eerste Beursvloer Pijnacker-Nootdorp heeft plaatsgevonden op  27 oktober 2015 en was een groot succes!

De tweede Beursvloer Pijnacker Nootdorp heeft inmiddels ook plaatsgevonden op 27 oktober 2016 en een nog groter succes!

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk Betrokken Ondernemers willen graag in contact komen met maatschappelijke organisaties die iets hebben aan hun steun en die ook passen bij het karakter van hun bedrijf. Dit kan op de Maatschappelijke Beursvloer Pijnacker-Nootdorp.

Geen contract, maar contact

Onder het motto “Geen contract, maar contact” biedt de Maatschappelijke Beursvloer verenigingen, stichtingen en scholen jaarlijks de gelegenheid om in contact te komen met lokale bedrijven. Enerzijds om met elkaar kennis te maken en anderzijds om elkaar te ondersteunen. Ontmoetingen tussen mensen met verschillende achtergronden die elkaar veel te bieden hebben. Bijzondere ontmoetingen die bijzondere matches opleveren!

Vraag en aanbod

Vragen en aanbiedingen van deelnemende organisaties kunnen bestaan uit van alles zolang het maar ‘in natura’ is, dus geen geld. Denk bijvoorbeeld aan: kennis, personele inzet, goederen of faciliteiten. De vrager wordt gevraagd iets terug doen voor het aanbod van een bedrijf. Zo ontstaat – en niet alleen in materieel opzicht – een win-win-situatie.

Deelnemen

Deelnemen aan de Maatschappelijke Beursvloer Pijnacker-Nootdorp kost €10 per persoon. Er worden geen stands ingericht. Toch levert het veel op. Ervaar zelf wat uw bedrijf of maatschappelijke organisatie in een halve middag netwerken kan bereiken!

Ga naar de website: beursvloerpijnackernootdorp.nl

 

beursvloer-pijnacker-nootdorp-logo