Carlo Straver treedt toe als Algemeen Bestuurslid

, 09 maart 2016

10647063_705149509567421_4506956240018040461_n(3)Van Passie tot Uitdaging!

Het hele leven bevat voor mij persoonlijk diverse uitdagingen. Met als motto “Niet het vele is goed, maar het goede is veel”, ofwel “Genoeg is beter”!

Sinds mijn jeugd ben ik altijd al gefascineerd geweest in het koksvak en ik kook vanaf mijn 7de jaar. Tot op heden sta ik dagelijks in mijn eigen keuken. Ik geef aan diverse groepen kookles en ik verzorg catering opdrachten met de lekkerste gerechten voor thuis of bedrijven. Iedere dag is voor mij een nieuwe  uitdaging.

Gezondheid met betrekking tot goede voeding en lekker eten is de “Rode Draad” die constant deze uitdagingen bepaalt. Letterlijk en figuurlijk is “Het Fornuis” de kachel en het vuur die mijn passie laat vlammen. Uit deze passie creëer ik nieuwe ideeën en trends. Door deze ervaringen vind ik ondernemen een van de leukste zaken om te doen. Na 30 jaar ervaring vind ik het ook leuk om deze kennis en passie over te dragen op andere mensen die hiervoor open staan. Ik zie vele mogelijkheden om mijn ervaringen in de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging te delen om tot mooie resultaten te komen.

Graag ga ik ook met u een uitdaging aan!

Vriendelijke groet,

Carlo Straver

 

www.carlostraverculinair.nl