Project ‘8 uur overwerk’

18 maart 2016

12:30 - 20:30


Logo 8uo 1Het project 8uo (8 uur overwerk) is een landelijk én internationaal project waarbij op 18 maart 2016 wordt ‘overgewerkt’ voor het goede doel. Creatieven gaan in teams aan de slag met vraagstukken van goede doelen. 8uo wordt helemaal met gesloten beurzen en op vrijwillige basis georganiseerd: iedereen doet waar hij of zij goed in is. Je kunt je steentje bijdragen als creatief of vrijwilliger op de avond zelf, als sponsor van goederen of diensten, noem maar op. 8uo vindt plaats op meerdere plekken in Nederland zoals: Delft, Den Haag, Den Bosch, Utrecht, Emmen, Groningen, Arnhem, Berkelland, Tilburg en Twente!

In Pijnacker-Nootdorp gaan we op vrijdag 18 maart 2016 met een groep enthousiaste creatieve ondernemers een middag en avond aan de slag voor verschillende goede doelen! De locatie is nog een verrassing, maar het zal zeker een inspirerende en gezellige omgeving zijn.

In 8 uur ‘overwerk’-tijd zullen 2 tot 3 teams met elk een aantal creatieve ondernemers samen met een coach gaan brainstormen over een aantal vraagstukken en een echt resultaat neerzetten waar de maatschappelijke organisaties concreet iets aan hebben. De teams bedenken oplossingen zoals ondernemings- of communicatieplannen, websites, logo’s, merchandise of  reclamecampagnes, maar ook andere direct toepasbare producten of praktische zaken.

De vraagstukken van de goede doelen blijven tot het begin van de avond geheim, zodat je geen voorbereiding kunt doen van tevoren. Ieder Zo staat iedereen er blanco in en ontpoppen zich de mooiste oplossingen.

 

Het mes snijdt aan twee kanten

De goede doelen krijgen mooie ontwerpen en goede, frisse ideeën; de creatieve ondernemers kunnen de creatieve producten toevoegen aan hun portfolio én leveren een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Daarnaast doet iedereen waardevolle contacten op.

Het overwerken begint stipt om 12:30 uur en eindigt om 20:30 uur. Voor drank en tussendoor een lekkere maaltijd wordt gezorgd.

De eerste aanmeldingen en vraagstukken zijn inmiddels een feit, maar we kunnen nog een aantal ondernemers en vraagstukken van maatschappelijke organisaties gebruiken. Schroom niet en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid.

Wij hopen jullie vrijdag 18 maart te ontmoeten!
Tjapko de Heus en Birgit Snelleman

Bekijk hier het introductiefilmpje en meer info over 8 uur overwerken.

 

Veelgestelde vragen

Vraag: Is er een leeftijdsgrens?

Antwoord: Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen aan 8 uur overwerken.

Vraag: Waar kan ik de organisator bereiken?

Antwoord: Je kunt Birgit Snelleman bereiken via tel. 06-25433348.

Vraag: Hoe kan ik me aanmelden?

Antwoord: Stuur een e-mail naar info@pijnackernootdorpseuitdaging.nl