Jeugdcentrum De Notelaer zoekt man/vrouwkracht, materiaal en gereedschap

10 maart 2017

Jeugdcentrum De Notelaer zoekt man/vrouwkracht, materiaal en gereedschap

Mede dankzij de Beursvloer van de Pijnacker-Nootdorpse uitdaging worden bij Jeugdcentrum De Notelaer een aantal nieuwe faciliteiten gecreëerd op het gebied van natuureducatie en outdoor activiteiten. Op 11 maart is het NLdoet en zal een groep vrijwilligers van diverse organisaties de handen uit de mouwen steken. Er wordt dan een blotevoeten pad aangelegd en er wordt snoei en graafwerk gedaan op de plek waar de nieuwe kabelbaan geplaatst gaat worden.

Tijdens de beursvloer werd een match gemaakt met graafexpert K.A. van Daalen en met Stichting Jeugd en Jongerenwerk Pijnacker-Nootdorp om te komen helpen op 11 maart. Ook de vaste huurders Scouting Pijnacker, Hobbyclub de Doewat en Kinderopvang SkippyPePijN sloten zich aan bij de match.

Naast zoveel mogelijk vrijwilligers zijn we nog op zoek naar tuingereedschap zoals kruiwagens en sloothaken. Voor het blotevoeten pad zoeken we materialen zoals schelpen, zand, grind, worteldoek en autobanden. Mocht u wat kunnen betekenen voor De Notelaer, mail dan naar m.zandijk@skippypepijn.nl.