Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Gadgets voor goodiebags Kraaienrit

Omschrijving

Op 10 juni organiseert Stichting Kraaienrit ( http://www.kraaienrit.nl/) de 21e blijste tour van Nederland! Na de rit is er een groot feest en wil de organisatoren alle deelnemers verrassen met een goodiebag. Hiervoor zijn wij op zoek naar gadgets van bedrijven/organisaties om de tassen te vullen. Wie heeft er nog gadgets op de plank staan of een leuke aanvulling op de inhoud van de tasjes?

Match informatie

Aanvraagdatum 08-03-2017
AanvragerIpse de Bruggen

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Ipse de Bruggen
Missie van de organisatie De visie en missie van Ipse de Bruggen is om ervoor te zorgen dat mensen met eenverstandelijke of meervoudige beperking de regie over het eigen leven ook werkelijk hebbenen kunnen uitvoeren. Gericht op een persoonlijk gewenste kwaliteit van bestaan metmaximale inzet van henzelf en het eigen netwerk
Voornaam Ingeborg
Achternaam van der Lingen
Straat + huisnummer Brasserskade 4
Postcode Nootdorp
Plaats 2631NC
Telefoonnummer 0612275621
Telefoonnummer
E-mailadres vrijwilligferswerk@ipsedebruggen.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Gadgets voor goodiebags
Uw vraag Op 10 juni organiseert Stichting Kraaienrit ( http://www.kraaienrit.nl/) de 21e blijste tour van Nederland! Na de rit is er een groot feest en wil de organisatoren alle deelnemers verrassen met een goodie bag. Hiervoor zijn wij op zoek naar gadgets van bedrijven/organisaties om de tassen te vullen. Wie heeft er nog gadgets op de plank staan of een leuke aanvulling op de inhoud van de tasjes?
Doel van uw vraag Blije gezichten en een leuk aandenken aan de dag!
Doelgroep Mensen met een verstandelijke beperking
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties www.kraaienrit.nl
Overige opmerkingen
Captcha