Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Wij willen graag twee smalle vakkenkasten als afscheiding tussen etalage en winkel.

Omschrijving

Wereldwinkel Pijnacker heeft een vraag :
Wij willen graag twee smalle vakkenkasten als afscheiding tussen etalage en winkel, we hebben het plan, maar nog niet iemand die deze kasten kan maken, weten jullie iemand die ons kan helpen ?
Dat zou geweldig zijn !

Match informatie

Aanvraagdatum 29-05-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Wereldwinkel Pijnacker
Missie van de organisatie Met een enthousiaste groep vrijwilligers een mooie Wereldwinkel runnen in het centrum van Pijnacker, waar Fair Trade het uitgangspunt is. De producenten moeten een eerlijke prijs krijgen voor het werk wat ze doen en voor het product dat ze leveren, ze moeten onder goede omstandigheden kunnen werken en de positie van vrouwen en kinderen moeten extra aandacht krijgen. Ook de andere aspecten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zoals milieuaspecten spelen een belangrijke rol.
Voornaam Heily
Achternaam van der Jagt
Straat + huisnummer Ackershof 84
Postcode Pijnacker
Plaats 2641 BL
Telefoonnummer 0153699541
Telefoonnummer
E-mailadres info@wereldwinkelpijnacker.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Wij willen graag twee smalle vakkenkasten als afscheiding tussen etalage en winkel.
Uw vraag Wereldwinkel Pijnacker heeft een vraag :Wij willen graag twee smalle vakkenkasten als afscheiding tussen etalage en winkel, we hebben het plan, maar nog niet iemand die deze kasten kan maken, weten jullie iemand die ons kan helpen ?Dat zou geweldig zijn !
Doel van uw vraag We hopen door deze twee kasten een mooiere etalage te kunnen, waardoor onze bijzondere producten nog beter tot hun recht komen.
Doelgroep
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties nee
Overige opmerkingen
Captcha